Ohtralt võimalusi Leetu võistlema minna

Leedukad helistasid, et kõik me oleme soojalt oodatud lendama Baltic Cup võistlusele https://www.pociunai.lt/baltic-cup 

See on suht sõbralik külavõistlus, kus Retro võistlusklassi harjutused tehakse lennuvälja vahetus ümbruses nii, et poleks platsile minemise hirmugi.

Kuusiku rahvas on seal varem käinud ja selle aasta võistlustel juba kirjas ka.

 

Nüüd helistasid üle, et uus häda: 13.5m MM toimumiseks on üks piloot puudu. Kui on liiga vähe osavõtjaid, ei saa maailmamestrit välja kuulutada.

https://egc2022wgc.pociunai.lt/schedule/

Pakkusid välja, et nad võivad spondeerida osalusrahadega ja isegi anda maailma kõige koledama purilennuki PW-5 istumise alla. 

 

Ja lisaks tuletasid meelde, et me oleme alati oodatud nende klubiklassi meistrikatele ja MIX klassi meistrikatele.

 

St kui asja põhjalikult võtta, siis võib terve suve Leedus gastroleerida Smile

Kommentaarid

Olen alati tahtnud PW-5ga lennata. Smile

Olen leedukatele alati öelnud, et meil kõik purilendurid ässad, Teedu sarnased või paremad, ainult neil pole aega. Smile

 Aga olgem ausad, siis tase kõigil ikkagi EM, MM võistlustele minekuks väga nõrk, õnneks "enesetapja" ei kvalifitseeru ja võistlema ei lasta. Leedu võistlustele tasub kindlasti minna, Rapla omad lahkusid viimane kord skandaaliga, kümne kilomeetri raadiuses oldi poripõlldudel jne. See PW-5 asub Birzais, annavad niisama lendamiseks küll. Kõige koledam purilennuk on Marianne. 

einar

Ei ma ei taha ega oska mistahes meistrivõistlustel lennata. Pole ka aega. Aga PW-5 osas arvanud, et neid on vaid Poolas ja USAs, omapärane rariteet, mis pidi purilennu kunagi olümpiamänguele viima vms. Aga eks lähen proovin kusagil. Aga sinul ju on aega ja (võistlus)kogemust, toetan näiteks võistlusperioodi tõusupiletitega või transakuludega. Arutame.