18.06. Stokker Ridalis

Kolmapäeva hommikul kell 10.00 on Ridalis Stokker, kaasas suur traktor ja niiduk. Toimub lennuvälja niitmine väikeses ülatuses.

Kommentaarid

Ilm keeras p...e ja seetõttu Stokker ei tule ning suur traktor ei niida vähesel määral. Jätkame väikse traktoriga suurel määral niitmist.
...kõik on p...s! Smile

Noh, peale p...s suusa ilma hakkab rohi mühinal kasvama. Võibolla hea oligi, et edasi lükkus.

Laussadu ja ei hakanud rada lõhkuma suure traktoriga. Aga samas viisime ohtlike jäätmete kogumiskohta 2 televiisorit, 2 külmikut, 2 arvuti monitori, 100 l vana õli, 12 rehvi. Kogusimer kokku prügi, tegeleti värvimistöödega, toodi 2000 l tankla, molutati, räägiti taga ja joodi õlut. Ilm paranes peale seda kõike tunduvalt.

einar

Lendur-pukseerija Ridalis 19.06 kahjuks puudub, vaatamata heale ilmale.

einar

Kas Muni ei ole kah 19. Ridalis?

Ei ole kahjuks.

einar

Jaanil on siis õigus - kõik on p...s! Smile

Jaan ja Viktor ei ole kumbki kunagi sellepärast muret tundnud, et kuidas lendamine toimuma saab.

einar

Kahest puksiirlendurist on ikkagi meile vähe! Täna tuleb ilus termikailm ja sportlased istuvad maas Sad

Ma ei ütleks nii. Eks mootorlendurid tahavad mootorlennata ja purilendurid purilennata ja seetõttu ollakse üksteisele vajalikud. Lihtsalt tuleb ette hetki, kus kahest muidu piisavast pukseerijast võib asjade kokkusattumuse tõttu väheks jääda. Ja purilendureil on alati kahju ilusa ilma raiskuminekust.

Jaan ja Viktor ei ole kumbki kunagi sellepärast muret tundnud, et kuidas lendamine toimuma saab.

Kas on see tõesti nii.

Sõnastasin oma mõtte ebatäpselt, Jaan&Viktor ei tunne kunagi huvi, et mis saab edasi järgnevatel lennupäevadel, kes tuleb pukseerima ? Naudivad natuke oma monopoolset seisust ja ootavad koguaeg kutsumist. Kumbki ei ole kunagi ise helistanud ega muret tundnud edasise lennutegevuse käigushoidmise suhtes(lennupäeva tagamine pukseerijaga). Jaan ei ole suutnud endale isegi telefoni hankida, kontakteerumine raskendatud, lisaks depressiivne suhtumine, kõik p....s !. Selles mõttes on pukseerijaid ikka kuradi vähe.

einar

Nüüd saan veel vähem aru.
Olen püüdnud klubi eest seista rohkem kui minu võimalused seda lubaksid .Pere asjad jätnud teisele kohale .Kui olen lubanud ,siis nui neljaks ka tulnud.
Ja meenuvad sündmused ,kus nii mõnigi lend või tegu tegemata oleks jäänud ,sest keegi ja mitte kuidagi ei saa,lihtsalt klubi huvisid enda omadest kõrgemale seades ,tegin ära.Mis pahandusi see kaasa toonud,jätnud enda kanda.
Nüüd selgub,et muretu ja monopoolsust nautiv. Seitse päeva nädalas Ridalis olla ei saa kuidagi,kuigi sooviksin.Arvan et olen lihtsalt loll ,kes pole asjadest õigesti aru saanud.

Ma ei tea, kui nüüd lennuülem arvab, et pukseerijaid sarjates võiks nende lennunduslikku entusiasmi tõsta, siis nojah... Võiks ju samaga vastata purilendajate aadressil - naudivad olukorda, etkõik on olemas,
lennukid korras, mootorid soojad ja pukseerijad lennukis ootamas...
A no mis siin seletada - eks igaüks näe enda mätta otsast ja alati tundub, et mitte keegi teine mitte millestki ei hooli. Loomulikult on purilenduril piin maa pealt ilusaid pilvi vahtida, kuid kas ikka on hea meel pukseerijal end kohale vedada, et sooritada üks kolmeminutiline lend?
Ka lennuülemal on emotsioonid ja vahel keevad üle...