Kasutaja triin ajaveeb

Sügisvärvid Ridalis

Dokumenteeritud 20.10.2018

WGC 2016 pildid.

Kuna internett on siin väga kaootiline, siis eraldi sellele lehele pilte panema ei hakka, sest tegevus nõuab natsa rohkem aega kui FB-sse (ennem peab pildid väiksemaks tegema). Kes pilte tahab vaadata, leiab täiesti avaliku FB albumi: https://www.facebook.com/triin.jagomagi/media_set?set=a.1015442706657223...

Rannapidu

Muljeid Pociūnai ümbrusest

Natuke Pociūnai ümbrusest. Lähim linn siis Prienai, kus pole muud midagi teha kui toidu järel käia (valik kesine). Linna keskel üks Maxima ja turu juures Norfa. Linnas ka väikseid saia ja piimapoode. Muud suurt selles linnas vaadata ei ole v.a ilus suur puukirik, mis ehitatud algselt 1674 ja hiljem ümberehitatud, laiendatud.

Saavutused

Kuna purilendajad sel aastal ei ole toonud koju auhinnalisi kohti, siis teevad seda Ridali loomaaia asukad. Hobused Oofy ja Ossu osalesid kestvussõidu võistlustel (39km). Oofy tegi õnnestunud esimese "väljalennu", Ossu aga saavutas "parima taastuja" tiitli.
Alfi osales kõikide tõugude koertenäitusel ja võitis "tõu parima kutsika" tiitli ning osales finaalis, kus kõikide tõugude arvestuses saavutas 5-6 koha.

Nüüd on purilendurite kord võistlustulle astuda!
Alfi ja rosett